Inpakken van cadeautjes: de trends

  • Geplaatst op
  • Door Marieke
  • 0
Inpakken van cadeautjes: de trends

Toen wij plannen maakten voor Mini & Momo kwamen we al snel op het onderwerp cadeautjes inpakken. Omdat wij willen dat onze bestellingen een feestje zijn om uit te pakken, bieden wij de gratis optie om jouw bestelling in te laten pakken als cadeautje.

Natuurlijk doen wij dit wel op een Mini & Momo manier! Dat betekent dus geen druk felgekleurd cadeaupapier of krullen van glanzend lint. Zoals wij voor ons assortiment kijken naar (inter)nationale trends, zo volgen wij deze ook op het gebied van inpakken, ofwel 'gift wrapping'.

Wij zetten de 3 belangrijkste op een rijtje.

1. Grafische prints

Geen huisjes, boompjes en beestjes meer op het inpakpapier maar grafische prints en geometrische vormen zien we steeds meer. Rechte lijnen, driehoeken of een patroon van stippen, als het maar simpele vormen zijn. De herhaling ervan zorgt voor een rustig dessin, dat toch speels is.

2. Zwart, wit of kraft

Felle kleuren zijn helemaal niet nodig om een feestje te maken van een cadeau. We zien steeds meer basiskleuren zoals zwart, wit en kraft (naturel karton kleur). Deze kun je opleuken met mooi lint of touw in een zoete pasteltint of juist een diepe kleur zoals okergeel of turquois.

3. Touw en labels

Het cadeaulint heeft plaats moeten maken voor naturel of gekleurd touw. Wikkel dit een aantal keer om je pakje heen voor een stoer effect. Ter versiering leuk je een pakje op met een mooie sticker of een kadolabel met leuke tekst.
Benieuwd hoe wij deze trends toepassen op jouw bestelling? Vink dan bij je winkelwagen de optie aan om je bestelling gratis te laten inpakken. Zo wordt het openmaken van jouw pakket zeker een feestje!


Bronnen beeld: Hey look // Hello Blogzine // Pinterest (bron onbekend)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »