Kraamcadeau tips voor elk type moeder

Kraamcadeau tips voor elk type moeder

Een kraamcadeau uitkiezen kan heel lastig zijn. Want waar maak je de nieuwe ouders nu écht blij mee? In dit artikel vind je een kleine handleiding hoe je op basis van het type moeder een passend kraamcadeau vindt!

Elke moeder is anders. Vaak weet je vantevoren ook niet goed wat voor type moeder jouw zus, vriendin of collega gaat worden. Aan haar karakter kun je gelukkig al veel voorspellen. 

Wij herkennen 5 typen moeders. Hieronder vind je een beschrijving van deze typen en lees je tips voor een passend kraamcadeau voor deze nieuwe mama's.

1. De praktische moeder

Deze moeder vindt dat alles nuttig moet zijn. Een baby moet je verzorgen, zonder al te veel poespas. Het kamertje is vooral praktisch ingericht met alles binnen handbereik. Je maakt deze moeder dan ook blij met handige spulletjes, zoals een slab, hydrofiele doeken of een servies-setje.

2. De creatieve moeder

Een creatieve moeder maakt veel zelf en houdt van originele spulletjes met een twist. Geef haar milestone cards zodat ze lekker kan fotograferen. Of maak haar blij met een product dat ze op haar eigen manier kan gebruiken, zoals een mooie slinger voor alle herinneringen.

Sass & Belle Kaart slinger

3. De controlfreak

Een controlfreak houdt graag alles zelf in de hand. Ze heeft zich extreem goed voorbereid op de komst van de kleine en heeft alles, maar dan ook alles, al in huis. Je geeft haar het beste iets dat ze kan gebruiken voor later, zoals mooi houten speelgoed of een toffe bijtring. Wedden dat ze daar nog niet aan gedacht heeft? Uiteraard is ze ook altijd blij met een cadeaubon, kan ze lekker zelf iets uitzoeken.4. De design-moeder

Deze moeder houdt van luxe spullen, kwaliteit en een mooi design. Ze laat dit dan ook graag aan anderen zien. Ze wordt zeker blij van een leuk kussen voor in de babykamer of een set hydrofiele doeken met leuke print.
5. De vertroetel-moeder

Deze lieve moeder houdt van schattige spullen in zoete kleurtjes. Ze zal haar baby helemaal omringen met zachte vriendjes. Ze wordt blij van een knuffeldoekje, muziekdoosje of deze schattige rammelaar.

Wat vind jij: zijn deze typen moeders herkenbaar of missen we er misschien nog één?

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »