Nieuw van Naïf: zonnebrandcrème voor jouw baby

  • Geplaatst op
  • Door Marieke
  • 0
Nieuw van Naïf: zonnebrandcrème voor jouw baby

Het zonnetje gaat weer vaker schijnen, heerlijk! We kunnen weer lekker buiten spelen en er op uit gaan. Weet je dat je jouw baby wel extra goed moet beschermen tegen de zon?

De huid van jouw baby is namelijk nog niet helemaal ontwikkeld en dunner dan jouw huid. Het huidje droogt snel uit en heeft nog weinig natuurlijke weerstand. Jouw baby kan zichzelf daarom maar 5-10 minuten beschermen tegen de zon!


Factor 50

Je snapt dat het super belangrijk is om je baby in te smeren met een goede zonnebrandcrème. Gelukkig heeft Naïf daarom speciaal voor de allerkleinsten een zonnebrandcrème ontwikkeld met beschermingsfactor 50.

Zoals je gewend bent van Naïf bevatten deze alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Shea butter en Zinkoxide beschermen de huid niet alleen tegen de zon, ze voeden tegelijkertijd! De geur is heerlijk en allergeenvrij. Dat maakt Naïf zonnebrandcrème ook geschikt voor de gevoelige huid. De crème smeert goed uit en laat geen witte vlekken achter.


Smeer & Doneer

Helemaal geweldig is dat je niet alleen iets goeds koopt voor jouw baby, maar er ook anderen mee helpt. Naïf doneert namelijk voor iedere verkochte zonnebrandcrème €0,50 aan KWF Kankerbestrijding. Wij hopen, samen met Naïf, dat elke zonnige dag zo bijdraagt aan de wereldwijde strijd tegen (huid)kanker!

>>> Shop de Naïf zonnebrandcrème hier <<<

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »