Mini & Momo blog

Sint cadeaus voor elk budget

Sint cadeaus voor elk budget Bij Mini & Momo hebben we cadeautjes voor elk budget. Of het nou gaat om kinderkamer decoratie, puzzels of houten speelgoed, er is bij ons altijd iets leuks te vinden!
Op zoek naar een sinterklaas cadeau in een specifiek budget? Wij hebben de leukste sinterklaas cadeaus voor elk budget op een rijtje gezet!

De leukste cadeaus voor 5 december

De leukste cadeaus voor 5 december Zie ginds komt te stoomboot... alhoewel, hij is nog een beetje ver weg om te zien. Maar met 5 december kan je niet vroeg genoeg beginnen! Want bedenken wat voor leuks de kids nu weer van Sint moeten krijgen blijft soms een opgave. Wij zetten de leukste kadootjes voor je op een rij. En een pluspunt van op tijd beginnen: je weet zeker dat je het op tijd in huis hebt!

6x (kraam) cadeaus voor de bewuste ouders

6x (kraam) cadeaus voor de bewuste ouders Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en veel mensen zijn hier bewust mee bezig. Maar wat geef je kersverse ouders cadeau als zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan? En hoe zorg je dat je ook de wat oudere kindjes blij maakt met een leuk cadeau wat ook nog eens minder belastend is voor mens en milieu?
Wij zetten 6 super leuke en handige cadeautjes voor je op een rij die je met een gerust hart kan geven!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »