We zijn open!

  • Geplaatst op
  • Door Marieke
  • 1
We zijn open!

Sinds 1 april kunnen we het eindelijk van de daken schreeuwen: Mini & Momo is open!

Tijdens oud & nieuw ontstond, in eerste instantie als een grap, het idee om samen een winkel te beginnen. Omdat het maar in ons hoofd bleef zitten besloten we er werk van te maken. We schreven een business plan waar we erg in geloven en gingen er gewoon voor!

De afgelopen 4 maanden hebben we hard gewerkt om ons plan, naast onze banen, uit te voeren. Dat betekent avonden lang brainstormen, zoeken naar merken, contact opnemen met leveranciers, kiezen uit catalogussen, naar de Kamer van Koophandel, naar de bank, een magazijn maken, een huisstijl laten ontwerpen, de website inrichten, alle producten invoeren, social media aanmaken en verpakkingsmateriaal kopen.

Veel werk, maar we hebben er zoveel plezier in dat het niet als werk voelt. We krijgen ontzettend veel leuke en lieve reacties van mensen om ons heen waar we veel energie van krijgen!

We hopen dat je bij ons vindt wat je zoekt. Wij hebben alles met zorg geselecteerd en zijn zelf super blij met het assortiment waar we mee starten. We zullen uiteraard continue op zoek gaan naar nieuwe merken en producten!

Heb je advies nodig voor een (kraam)cadeau of heb je een vraag over een product? Wij helpen je heel graag.

Veel shopplezier!

Reacties

  1. Gerda Kapitein Gerda Kapitein

    Van harte gefeliciteerd! De site ziet er erg mooi en professioneel uit! Heel veel succes toegewenst!
    Groetjes
    Gerda

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »