Dit leuke kistje is een aanvulling op elk keukentje of winkeltje! De set bestaat uit champignons, radijs, wortels en bleekselderij en is helemaal van hout en vilt gemaakt.
Deze set auto's van hout bevat drie klassieke voertuigen in zachte pastelkleuren, waaronder een Volkswagen busje en twee vintage autootjes.
Deze leuke set van 9 houten bosdieren in een tasje neem je overal mee naar toe. Wie maakt de hoogste stapel voordat de toren om valt? De dieren zijn gemaakt van duurzaam hout en beschilderd met verf op waterbasis. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Deze super schattige set van Le Toy Van bestaat uit 9 verschillende chocolade bonbons van hout, op een presenteerschaaltje met vakjes dat ook volledig van hout is gemaakt. Helemaal klaar om uitgedeeld te worden! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Deze houten set van Le Toy Van bestaat uit 9 heerlijke zelf gebakken koekjes, gepresenteerd op een houten bordje. Helemaal klaar om uitgedeeld te worden! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Deze geweldige cadeaubox van Le Toy Van bevat 3 houten cakejes om heerlijk mee te spelen in het keukentje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

LE TOY VAN - Houten thee-set 12-delig

Sale
€34,95 €24,95
Deze geweldige thee-set is gemaakt van hout en zorgt zeker voor veel speelplezier. Het bestaat uit 12 delen compleet met kopjes en schotels, theepot, melk kannetje en stevig dienblad. De set bevat ook een theezakje en taartje van vilt. Geschikt voor ...
Deze geweldig leuke houten set bestaat uit drie ijsjes, met verwisselbare toppings, twee sausflesjes en een lepeltje. De gemaakte ijsjes kunnen worden gepresenteerd in de bijgeleverde standaard. De set stimuleert creatief spelen.
Dit memory spel is gemaakt van hout en bevat 8 paren van dieren om bij elkaar te zoeken. De houten steentjes in de vorm van blaadjes zijn beschilderd met mooie illustraties. De set kan worden opgeborgen in het bijgeleverde katoenen zakje. Memory stimuleer
Deze houten puzzel met prachtige illustraties met het thema bos heeft 5 stukjes. Onder elk stukje met een 'mama' erop, zitten 1, 2, 3, 4 of 5 baby dieren verstopt. De puzzel is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en ter introductie van tellen.
Deze set bestaat uit een standaard met twee verdiepingen van hout, inclusief 5 taartjes en koekjes om er op te presenteren. Helemaal klaar om uitgedeeld te worden!
Met dit houten stapel speelgoed bouw je zelf een paddestoel, boom en bloem door de 9 onderdelen te stapelen. De puzzel is leerzaam en goed voor de ontwikkeling van de motoriek en oog-handcoördinatie.
Deze klassieke tunnel puzzel met illustratie van mama beer met haar baby beertje is niet alleen prachtig om neer te zetten, maar zorgt ook voor uren speelplezier. De puzzel is gemaakt van duurzaam hout en beschilderd met verf op waterbasis.
Met dit zintuigenspel van Le Toy Van stimuleer je zowel zicht, geluid, gevoel en structuren. Elke vorm is gemaakt van stevig en zacht afgewerkt hout en is geverfd met kleuren op waterbasis.