MAAN AMSTERDAM - Mijn eerste jaar boek roze

Maan Amsterdam
€ 29,95 Incl. btw
Artikelnummer:
161

In het 'Mijn eerste jaar' boek van Maan Amsterdam kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen tijdens het eerste jaar van jouw baby vastleggen. Vooraan in het boek kun je alles kwijt over de geboorte, de kraamweek, het gezin en jouw familie. Vervolgens kun je elke maand een aantal vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe het gaat met jouw kindje, hoe jullie ritme eruitziet, over de eerste hapjes en de babykamer. Er is tevens voldoende ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en om foto's in te plakken.

Voor elke maand bevat het boek invulpagina's tot en met de eerste verjaardag. Vervolgens kun je in het laatste deel alles opschrijven over de mijlpalen van jouw baby, zoals de eerste kleertjes, het eerste lachje, de eerste stapjes en eerste feestdagen. Achterin bevat het boek bovendien handige checklists om de groei en ontwikkeling bij te houden.

Het boek heeft een hardcover met leeslint en is gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek heeft een mooi design, is vormgegeven met zachte pastelkleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes. Een musthave voor mama's en ook super leuk als kraamcadeau!

Extra info

Dit boek bevat geen enkele verwijzing naar een bepaalde gezinsvorm (er wordt bijvoorbeeld nergens gesproken over papa/mama) zodat alle mooie gezinssamenstellingen het boek kunnen gebruiken. 

Het boek is ook verkrijgbaar in blauw. De inhoud is exact hetzelfde, alleen de kleuren verschillen. Er wordt tekstueel nergens een verwijzing naar het geslacht gemaakt.

  • Merk: Maan Amsterdam
  • Herkomst: Nederland
  • Afmeting: 21 x 21 cm
  • Pagina's: 68
  • Materiaal: hardcover en 200 grams uncoated papier
  • ISBN nummer: 9789082693010
  • Kleur kaft: licht roze

Bekijk alle invulboeken van Maan Amsterdam.

Leuk weetje: dit boek is ontworpen en uitgebracht door Anoek en Marieke, eigenaressen van Mini & Momo!
 
Dit product wordt binnen Nederland verzonden via brievenbuspost voor €2,95.