Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Mirte en Lori, twee zussen uit Eindhoven. Eind 2018 kregen wij de mogelijkheid om Mini & Momo over te nemen en die kans hebben we met beide handen aangegrepen. Zo'n leuke kans kom je niet vaak tegen! 

We zijn hard aan de gang gegaan met onderzoek, inkopen en het bijwerken van de site en socials en sinds 18 januari 2019 is Mini & Momo officieel weer open for business! 

Wat vinden we belangrijk?

Wij willen met Mini & Momo allereerst een webshop creëren met verschillende merken en producten, voor ieder wat wils. We kiezen zowel voor de grotere bekende merken, als kleinere, minder bekende bedrijfjes en leveranciers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, leuke en unieke producten. We letten hierbij vooral op de 'wow factor'. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om milieuvriendelijkere keuzes aan te bieden. Je vindt daarom in ons assortiment onder andere producten van hout, bamboe, organisch katoen en producten die biologisch afbreekbaar zijn. We willen het je namelijk makkelijk maken om een bewustere keus te maken!

Het gebruik van plastic proberen we zoveel mogelijk te voorkomen, zowel bij inkoop als verkoop. We maken daarom voornamelijk gebruik van papier en karton. Helaas is het niet altijd mogelijk om plastic te vermijden, we zijn daarin ook afhankelijk van hoe de producent het aanlevert, maar jij als klant ontvangt altijd een pakketje met zo min mogelijk plastic er in!

Daarnaast brengen we pakketjes in Eindhoven en omgeving zelf zoveel mogelijk weg om het aantal kilometers wat het pakketje aflegt zo klein mogelijk te houden! 

Heb je vragen of suggesties? Mail ons dan via [email protected] en volg ons ook via social media!

     

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent over Mini & Momo als wij dat zijn!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »