Over onsHi!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de gezichten achter Mini & Momo! Wij zijn Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken en samen zijn wij sinds 1 april 2016 de trotse eigenaressen van Mini & Momo.

 

Vanaf de kleuterklas

Vanaf de eerste schooldag in groep 1 in 1989 van de basisschool zijn we beste vriendinnen. Op alle foto’s uit onze fotoboeken staan we naast elkaar. We speelden graag 'winkeltje' en 'cadeau inpakkertje', gingen samen op vakantie en groeiden met elkaar op tot de volwassenen die we nu zijn.

 

Onze passie

Sinds oktober 2015 wonen wij weer bij elkaar om de hoek in de gemeente Breda en hebben we een gezamenlijke passie voor mooie en unieke producten. Marieke is sinds 2015 moeder van Pepijn en Anoek is gek op al die lieve kleine mensjes van familie en vrienden.

Mooie en kwalitatieve benodigdheden en accessoires voor baby en kids brengen wij bij elkaar. We ervaarden dat als je een leuk cadeautje zoekt om op kraamvisite te gaan, het erg lastig is om iets origineels te vinden. Terwijl de kwaliteit van producten bij de ouders van nu hoog in het vaandel staat. Om echt unieke spullen te ontdekken moet je vaak stad en land af. Daar heb je tegenwoordig weinig tijd voor. Of als je met zwangerschapsverlof bent is het super fijn om vanuit de relaxmodus met een theetje een mooi pakje online te bestellen voor de babykamer. Heerlijk wanneer het jou uitkomt, bestellen wat JIJ mooi vindt.

Sinds juli 2017 zijn wij bovendien eigenaressen van het baby en kids merk Maan Amsterdam.

 

Waarom is de webshop zo leeg?

Begin 2018 hebben we besloten om Mini & Momo leeg te verkopen en verder te gaan met ons eigen merk Maan Amsterdam. Je kunt de Maan Amsterdam boeken daarom nu nog wel via onze webshop kopen. 

Mocht je een vraag hebben, stel ze gerust via hallo@mini-momo.nl!

 

Liefs,

Anoek en Marieke, Mini & Momo

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »