Over onsHi!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de gezichten achter Mini & Momo! Wij zijn Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken en samen zijn wij sinds 1 april 2016 de trotse eigenaressen van Mini & Momo.

 

Vanaf de kleuterklas

Vanaf de eerste schooldag in groep 1 in 1989 van de basisschool zijn we beste vriendinnen. Op alle foto’s uit onze fotoboeken staan we naast elkaar. We speelden graag 'winkeltje' en 'cadeau inpakkertje', gingen samen op vakantie en groeiden met elkaar op tot de volwassenen die we nu zijn.

 

Onze passie

Sinds oktober 2015 wonen wij weer bij elkaar om de hoek in de gemeente Breda en hebben we een gezamenlijke passie voor mooie en unieke producten. Marieke is sinds 2015 moeder van Pepijn en Anoek is gek op al die lieve kleine mensjes van familie en vrienden.

Mooie en kwalitatieve benodigdheden en accessoires voor baby en kids brengen wij bij elkaar. We ervaarden dat als je een leuk cadeautje zoekt om op kraamvisite te gaan, het erg lastig is om iets origineels te vinden. Terwijl de kwaliteit van producten bij de ouders van nu hoog in het vaandel staat. Om echt unieke spullen te ontdekken moet je vaak stad en land af. Daar heb je tegenwoordig weinig tijd voor. Of als je met zwangerschapsverlof bent is het super fijn om vanuit de relaxmodus met een theetje een mooi pakje online te bestellen voor de babykamer. Heerlijk wanneer het jou uitkomt, bestellen wat JIJ mooi vindt.

Sinds juli 2017 zijn wij bovendien eigenaressen van het baby en kids merk Maan Amsterdam.

 

Mini & Momo

Mini & Momo heeft een breed assortiment van toffe maar vooral betaalbare accessoires, speelgoed en unieke musthaves! Na maanden te hebben gezocht naar bijzondere merken en alles te hebben voorbereid zijn wij op 1 april 2016 officieel live met de webshop. Wij hebben grootste plannen en hopen snel een fysieke showroom te gaan openen, met openingsdagen in het weekend. Wij willen graag kwaliteit bieden en de klantenservice vinden wij het allerbelangrijkst. Ook moet het een feestje zijn om je pakje te openen!

Altijd zullen wij op zoek gaan naar nieuwe merken en producten die ons een 'waaauw'-gevoel geven. De producten die wij selecteren komen o.a. uit Australië, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, Zweden en natuurlijk ons eigen land. We bezoeken ook verschillende (inter)nationale beurzen om steeds de laatste trends te ontdekken. Omdat wij naast de webshop nog een baan hebben kunnen wij niet direct reageren op je vragen, maar wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren.

Kijk rustig rond en als er vragen zijn helpen wij je heel graag!

 

Liefs,

Anoek en Marieke, Mini & Momo