T-LAB - Houten dieren - kat tijger

T-Lab
€ 13,95 € 6,95 Incl. btw
Artikelnummer:
20160224516

Gezien in tijdschrift VT Wonen en Ouders van Nu!

Deze houten T-Lab dieren uit Japan zijn Europa aan het veroveren. Een musthave voor op de baby- of kinderkamer!

Waarom houten dieren?

Speelgoed van hout wordt al generaties lang gebruikt. Logisch, want houten speelgoed heeft veel voordelen ten opzichte van plastic speelgoed. Zo is het duurzamer, blijft het langer mooi, is het veiliger en stimuleert het de fantasie en creativiteit van kinderen. Meer over de voordelen van houten speelgoed lees je op ons blog.

Houten dieren worden weer steeds populairder en we zien ze regelmatig terug in tijdschriften of op blogs over interieurstyling of kinderkamerstyling. Niet voor niets, want ze staan prachtig op een plankje, in een letterbak of op een bureautje. Daarnaast zijn ze leerzaam voor kinderen én leuk om mee te spelen. Deze houten dieren van het merk T-Lab zijn nieuw op de Nederlandse markt en origineel door het materiaal en kleurgebruik.

Over T-Lab dieren

De Polepole collectie van het Japanse merk T-Lab bestaat uit verschillende handgemaakte dieren van hout. Polepole (poh-leh poh-leh) betekent 'langzaam' in Swahili en dit omschrijft de manier waarop de dieren worden gemaakt. Elk dier wordt met de hand gesneden uit een heel licht soort hout en worden vervolgens door een team van designers met de hand geverfd. Hierdoor is geen enkel dier exact hetzelfde.

T-Lab noemt hun dieren 'hartverwarmend' en dat zijn ze zeker! Ze zijn geweldig mooi en origineel als decoratie op de kinderkamer of om mee te spelen. Let op: ze zijn getest op veiligheid voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze zijn voornamelijk geschikt als decoratie. 

We hebben verschillende dieren in ons assortiment. Leuk om te sparen en om cadeau te geven!

  • Merk: T-Lab
  • Herkomst: Japan
  • Materiaal: heel licht hout
  • Afmeting: 6 x 3 x 7,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Bekijk hier meer T-Lab dieren